Aanbieding!

Privélessen (x3)

Oorspronkelijke prijs was: € 255,00.Huidige prijs is: € 240,00.

Amber is een 2* gecertificeerd Parelli Natural Horsemanship Instructeur en hiervoor heeft ze tal van opleidingen gevolgd rond NH maar ook rond verschillende andere disciplines en coaching, m.a.w. kwaliteit gegarandeerd. Zo kan ze je niet op 1 manier helpen, maar heeft ze 10 oplossingen om de connectie tussen jou en je paard naar een hoger niveau te tillen!

Categorie:

Beschrijving

Hoe gaan de privélessen in zijn werk?

  1. Gratis en vrijblijvend online Kennismakingsgesprek
    Bij het online intakegesprek maken we kennis met elkaar en vertel je me een beetje over jezelf en je paard. We bespreken je lange en korte termijn dromen en doelen en hoe we hier concreet mee aan de slag kunnen gaan d.m.v. een timeline op te stellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend!
  2. Live kennismaking
    Ik leer jou en je paard in het echt kennen en zal je vragen om even aan de slag te gaan met je paard op de grond zodat ik de situatie beter kan inschatten. Hierna gaan we direct samen aan de slag in een les met de basis te overlopen en je kennis aan te vullen! Hiervoor kom ik richting jou of je kan op mijn faciliteiten terecht (Wuustwezel).
  3. Voorzetting training
    Nu we elkaar leren kennen hebben en je al met enkele tips aan de slag bent kunnen gaan ben je helemaal klaar om met succes je hoogst persoonlijke timeline te volgen! Zo krijg je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks privéles en wordt er verwacht dat je met de leerstof ook zelf thuis verder aan de slag gaat. Lessenreeksen zijn mogelijk per 3, 5 of 10 lessen.

* Prijzen zijn incl BTW en excl. Vervoerskosten (0,5€/km vanaf Koersdreef, Wuustwezel)
** De aangekochte lessen blijven 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop
*** Bij Annulatie voor 48u aanvang les krijg je volledig bedrag terug, tussen 48u en 24u voor aanvang les krijg 50% van volledige bedrag terugbetaald, bij annulatie korter dan 24u zal het volledige lesbedrag ingehouden worden.