Kernmodule VIP

 395,00

De kernmodule is het meest complete online starterspakket in Horsemanship die alle basis helder en simpel uitlegt. Het is bedoeld als interactieve e-course waar jij zelf kan kiezen hoeveel support je wil benutten. Het is dan ook gebaseerd op Parelli Level 1-2, met de nodige persoonlijke Amber toutch uiteraard.

Je leert alles over hoe een paard denkt en voelt en hoe paarden het liefst leren. Je wordt meegenomen op een bewustwordingsreis met jezelf want je leer je energie en lichaamstaal correct gebruiken als een leider! Eens je al deze elementen de baas bent, ben je in staat op een leuke training op te zetten die aangenaam is voor zowel je paard als jezelf. Je gaat zowel op de grond als onder het zadel samen met je paard als partner aan de slag om je dromen en doelen te bereiken! Plezier en transformatie gegarandeerd.

Categorie:

Beschrijving

Meer info

  • We starten gezamenlijk op 25/09/2023
  • Je hebt 14 weken lang toegang tot al het online lesmateriaal (dus no rush)
  • Elke twee weken een nieuwe module met leerzame video’s
  • Aanvullende theorie in overzichtelijke documenten
  • Zes Q&A’s met Licensed Parelli Pofessional, Amber, zodat je al je vragen kunt stellen
  • Een besloten community met mede-cursisten (gezellig en leerzaam!)

Bij het aankopen van de 3 maand durende Kernmodule cursus, krijg je 14 weken toegang om alles te bekijken. Gelukkig hoeft het daar niet bij te blijven, want soms is het wel fijn even terug te kunnen kijken en support te hebben. Als je kiest voor het Kernmodule VIP pakket houd je namelijk niet 14 weken toegang, maar wel 12 maanden toegang tot de interactieve online cursus!

Maandelijks krijg je ook de kans om een extra persoonlijke video met een probleem of vraag in te sturen waar je feedback en extra hulp/ tips bij kan krijgen. Zo krijg je extra advies op maat en dit gedurende de extra 12 maanden!

Superfijn, want zo hoef je nooit lang met twijfels te zitten over de aanpak van je grondwerk of rijden. Zo kun je problemen voorkomen in plaats van oplossen en zelf positief en progressief bezig blijven. Fijn voor jou, je paard én je portemonnee!

Kom meer te weten over de kernmodule