fbpx Skip to main content

Cursusdagen

Wil je (terug) even proeven van wat Horsemanship voor jou kan betekenen? Ga 1 of meerdere dagen samen intensief aan de slag met de oefeningen om je Horsemanshipskills naar een hoger level te tillen. De cursusdagen worden per niveau en per onderwerp ingedeeld. Bekijk snel de agenda en reserveer alvast je plekje!

Geïnteresseerd? Schrijf je in

Kalender 2024

11 juli 2024: Beyond the Basics (Geraardsbergen) – 150€ VOLZET (wachtlijst is gestart)

Een Dag van Verdieping in Parelli Natural Horsemanship voor de level 2 &3 studenten

 

Verdiepte Connectie: Leer de essentiële technieken en vaardigheden om met vertrouwen en begrip te communiceren met je paard, zowel op de grond als in het zadel.

🎭 Connection is King: Ontdek welke ingrediënten nodig zijn om een diepe connectie met je paard op te bouwen, zodat jullie elkaars volledige aandacht hebben, ‘no matter what’.

🏇 Van Grondwerk tot Rijden: Laat je inspireren over hoe je niet alleen je grondwerk kunt verbeteren, maar ook hoe je deze connectie terugvindt in je rijden.

 

Praktische informatie:

📅 Datum: Donderdag 11 juli 2024
🕙 Tijdstip: 10:00 – 17:00
📍 Locatie: 4 Feet Stables, Geraardsbergen

💰 Kostprijs: €150
🍽️ Inbegrepen: Lunch, koffie, thee, versnaperingen

 

Over de Instructeur:

De dag wordt gepresenteerd door Amber de Tollenaere, een gepassioneerde 2 Star Licensed Parelli Professional. Met haar diepgaande kennis deelt ze de geheimen van Parelli Horsemanship en laat ze je zien hoe connection koning is, zowel op de grond als in het zadel.

 

Waarom Beyond the Basics?

Ontdek de volgende stap in jouw horsemanship-reis. Deze dag biedt niet alleen inspiratie om je grondwerk te verbeteren, maar laat je ook zien hoe je die connectie vertaalt naar een nog diepere relatie tijdens het rijden.

Wacht niet langer en investeer in de relatie met jouw paard. Schrijf je nu in voor Beyond the Basics en ervaar de kracht van echte verbinding. Transformeer jouw relatie, stap voor stap, met Parelli’s principes en passie.

 

🌟 No matter where you are on your horsemanship journey, the journey itself is the reward. 🌟

 150,00Toevoegen aan winkelwagen

27-28 juli 2024: Level 4 & Beyond i.s.m. Mieke Lannoo 3* LPP

Wie
Mensen die in level 4 spelen of hem net hebben behaald.
De echte doorwinterde Parelli student met als doel ” wat would pat want wat would Pat do”

Wat
De 4 savvys komen aan bod en bij alles word er steeds dieper ingegaan op het correct gebruiken van ons lichaam en dat van ons paard zonder het mentale en emotioneel te verliezen. Cursusweekend gaat door in Hansbeke

Waarom
Progressief blijven na level 4 is vaak niet zo makkelijk, vooral als je zelf geen wedstrijd ambities hebt. We dagen jullie graag uit om jullie grenzen op te zoeken en te verlegen.

Hoeveel
€ 240  – leden van de Savvy Club
€ 260 – niet-leden van de Savvy Club

Inschrijven door te mailen naar amber@adifferenttrack.be of naar miekelannoo@gmail.com

Meer informatie

De dag bestaat telkens uit een combinatie van theorieles en praktijkles. Zo kan je hierna zelf verder aan de slag. Een eigen paard en vervoer is wel een must. Ik probeer de groepen beperkt te houden zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt en aan de slag kan. Plezier is sowieso gegarandeerd!

Je inschrijving is volledig als je de cursus aangekocht hebt. Hierna krijg je een formulier toegestuurd waar je enkele vraagjes dient te beantwoorden over je paard en jezelf zodat we samen aan de slag kunnen gaan om je dromen en doelen te bereiken!

Wil je zelf een cursusdag samenstellen op maat van jou en je vrienden? Of heb je nog vragen?

Contacteer me, dan werken we samen iets fantastisch uit!