fbpx Skip to main content

Waarom A Different Track

Ciao! Leuk je te e-meeten. Mijn naam is Amber De Tollenaere, oprichtser van A Different Track. Supertof dat jij hier bent, want dat wil zeggen dat jij een betere connectie wil met je paard. Maar vooraleer je start aan deze studie, is het belangrijk te weten met wie je in zee gaat. Want je paard en jij verdienen enkel en alleen het allerbeste!

Na zelf met vallen en opstaan een duurzame connectie met mijn paarden te hebben opgebouwd, werd het tijd mijn kennis te delen, steun te bieden en een community te creëren waar gelijkgezinde horse(wo)men elkaar vinden.

Stuur me een berichtje en dan kijk ik hoe ik jou verder kan helpen!

Mijn specialiteiten

Connectie met je paard
Band opbouwen met grondwerk
Harmonie in het rijden
Balans in energie, lichaamstaal en mindset
Enthousiasme en positiviteit
Succescoach

Wie is Amber

Mensen omschrijven mij vaak als een enthousiast individu met een positieve attitude en honger voor het leven. Ik hou van sporten, natuur en de beste versie van mensen naar boven te brengen. Ik ben gigantisch gepassioneerd door paarden en ik hou van reizen. Nog voor ik kon stappen reed ik al mee op het paard van mijn zus en de paardenmicrobe is nooit meer weggegaan, gelukkig! Als kind reed ik altijd op traditionele maneges en kon ik nooit genoeg op ponykamp gaan. Het leukste vond ik gewoon lekker hard galopperen. Op mijn twaalfde kocht ik dan mijn eigen eerste paardje, Blue. Niet alles liep altijd van een leien dakje in onze training en beet ik me vast in het bijleren over horsemanship.

Horsemanship betekende voor mij het kiezen voor ‘a different track’ en de trainingen op een andere manier benaderen want de traditionele aanpak werkte niet voor ons. Ik leerde samenwerken met mijn paard als partner, een onderlinge connectie hebben en samen in harmonie kunnen rijden. Mijn paard wilde samen trainen met me en door een logische psychologie toe te passen begrepen we elkaar en kregen we zelf telkens meer handvaten en knowhow om onze problemen op te lossen en beter te worden.

Op mijn 16de vervolledigde ik mijn eerste instructeursopleiding op de Two Lazy Seven Ranch. Op mijn 17de ben ik Centered Riding instructrice level I geworden en vertrok ik voor 3 maanden naar Colorado en Florida, USA om daar te gaan bijleren op de Parelli campus. Op mijn 18de ben ik dan officieel 1 star Parelli Professional geworden na nog eens 3 maanden daar mezelf te hebben ondergedompeld in de wereld van Horsemanship. Tijdens deze periode heb ik met heel veel verschillende paarden en mensen mogen leren werken en heb ik mijn passie voor succes coaching en paardenpsychologie ontdekt. Bakken ervaring en vooral veel goesting dus.

Ik gooi er graag nog enkele titels bij die we doorheen onze carrière gewonnen hebben: FHE Talent van het jaar, Belgisch kampioen debutants Reining, Cum laude afgestudeerd in Internationaal Ondernemen aan de KDG Hogeschool, gecertificeerde animator in het jeugdwerk, etc. Ondertussen kan ik dus wel zeggen dat ik goed weet waar ik mee bezig ben, en tegelijk nog elke dag bijleer. Prachtige combinatie als je het mij vraagt.

Met ADT wil ik zoveel mogelijk mensen helpen en bereiken om een betere connectie met hun paard te hebben en elkaar beter te kunnen begrijpen. Hierin heb ik echt mijn grote passie gevonden en ik hoop dat ik echt een verschil kan gaan maken, net zoals dat bij mij is gebeurd.

Interesse? Stuur me een berichtje

Mijn Opleidingen

Nog vragen? Stuur me gerust een berichtje