fbpx Skip to main content

Wil jij…

  • op een ethische en positieve manier je paard kunnen trainen?
  • je eigen coach en mentor worden, en ook die van je paard?
  • weten hoe je je eigen sterktes en die van je paard kan inzetten tijdens training?
  • je paard beter begrijpen en leren over de psychologie van paarden?
  • een sterke band opbouwen met je paard gebaseerd op respect, vertrouwen en leiderschap?
  • Inzicht krijgen in Horsemanship en hoe dit je kan helpen op de lange termijn?
Geïnteresseerd? Join the club

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik ben 2* gecertificeerd Parelli Natural Horsemanship  Instructeur en hiervoor heb ik tal van opleidingen gevolgd rond NH maar ook rond verschillende disciplines en coaching, kwaliteit gegarandeerd. Zo kan ik je niet op 1 manier helpen, maar heb ik 10 oplossingen om de connectie tussen jou en je paard naar een hoger niveau te tillen!

Stap 1: Begin bij de basis

Zoals John Wooden ooit zei: “Champions are brilliant at the basics”. Je kan nooit genoeg beginnen bij het begin, want zo wordt je eindproduct enkel maar beter. Zo heb ik de kernmodule ontworpen, een 3 maand durend traject waarin we samen intensief aan de slag gaan.

In deze kerncursus wil ik jou de basis bijbrengen rond level 1 en hoe jij zelf een connectie kan maken met je eigen paard en deze kan behouden. We bespreken de denk patronen, psychologie en karakter van je paard en we besteden veel aandacht aan geluk creëren in en rond je training.

Ontdek de kernmodule

Stap 2: kies hoeveel nood je hebt aan support

Het online traject

Je bekijkt de video’s en gaat hier volledig zelf mee aan de slag. Jij bepaalt je leertempo en je hebt geen last van plankenkoorts of mensen die meekijken.

Het hybride traject

Je bekijkt de video’s en gaat hier zelf mee aan de slag, maar ondersteuning is belangrijk voor je. Daarom heb je wekelijks een Q&A moment en gedurende het traject 2 volledige lesdagen waarin je samen oefent op de geleerde input.

Het live traject

Jij wil die geweldige vibe gewoon gelijk in real life meekrijgen. Gedurende 4 privélessen gaan we samen aan de slag en overlopen we alle oefeningen en principes van de kernmodule. Je krijgt ook toegang tot de video’s die dienen als een goede opfrisser.

Stap 3: kies je vervolgtraject

Ontdek het VIP traject:

De positiviteit en het enthousiasme van de kernmodule gewoon doortrekken? Dat kan met dit VIP traject.

Ontdek de cursusdagen:

1 of 2 dagen samen in groep intensief aan de slag met de oefeningen om je Horsemanship naar een hoger level te tillen.

Ontdek de Boost Vakantie:

Een intensieve lesweek in groep waar je volledig ondergedompeld wordt en je horsemanship skills een exponentiële groei kennen.

Mijn beloftes als professional naar jou:

Relationship first

Ik beloof dat ik mijn relatie met jou, mijn student, op de eerste plaats zal zetten. En ik beloof jou te helpen de relatie met je paard op de eerste plaats te zetten. In plaats van het perfectioneren van de training zullen we meer geven om vertrouwen, motivatie en respect, zoals echte ruiters doen.

Foundation before specialization

Ik beloof je te helpen een goede basis te leggen voor je vaardigheden, zowel op de grond als tijdens het rijden, binnen mijn vaardigheden en licentie, om je voor te bereiden op succes op elk niveau, om je paard te lezen, zijn kwaliteiten te begrijpen en je vaardigheden te ontwikkelen in de 4 savvys.

Never ending self improvement

Ik beloof je te inspireren en te ondersteunen in je zoektocht naar voortdurende zelfverbetering. Het Parelli en ADT pad zal je naar succes leiden en je helpen je vooruitgang bij elke stap te meten.

Twijfel je nog?

“Doorheen de lessen is Amber steeds bezig met hoe mijn paard haar voelt, maar ook met hoe ik mij voel. Bij elke nieuwe oefening geeft ze uitgebreid de ‘waarom’ en de ‘hoe’ mee. Ik wil niet enkel alleen de oefening bijleren, maar net het volledige plaatje en dat weet Amber telkens volledig mee te geven.”

K. SmetTevreden klant

“Ik leerde Amber kennen via een vriendin. Amber is een droom voor elke paardenliefhebber. Ze is zeer professioneel geduldig en vooral zeer positief ingesteld! Ze kan motiveren als geen ander! Echt een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van Natural Horse-Man-Ship!”

K. WatsTevreden klant

“Een paard hebben en/of rijden is 1 ding, je paard kunnen begrijpen, lezen, communiceren is een heel ander verhaal. Amber geeft boeiende en afwisselende lessen, zodat het voor mij en mijn paarden telkens een leerrijke ervaring is. Amber haar positiviteit werkt echt aanstekelijk!”

S. CommersTevreden klant

Nog vragen? Neem zeker contact op