Cursusdag 11 juli 2024 – Beyond the Basics (Geraardsbergen) VOLZET – wachtlijst is gestart

 150,00

Cursusdag L2/3 ‘Beyond the Basics’ 🌟 Begeleiding door Amber, 2* Parelli Professional

 

Verdiepte Connectie: Leer de essentiële technieken en vaardigheden om met vertrouwen en begrip te communiceren met je paard, zowel op de grond als in het zadel.

🎭 Connection is King: Ontdek welke ingrediënten nodig zijn om een diepe connectie met je paard op te bouwen, zodat jullie elkaars volledige aandacht hebben, ‘no matter what’.

🏇 Van Grondwerk tot Rijden: Laat je inspireren over hoe je niet alleen je grondwerk kunt verbeteren, maar ook hoe je deze connectie terugvindt in je rijden.

 

Praktische informatie:

📅 Datum: Donderdag 11 juli 2024
🕙 Tijdstip: 10:00 – 17:00
📍 Locatie: 4 Feet Stables, Geraardsbergen

💰 Kostprijs: €150
🍽️ Inbegrepen: Lunch, koffie, thee, versnaperingen

 

Over de Instructeur:

De dag wordt gepresenteerd door Amber de Tollenaere, een gepassioneerde 2 Star Licensed Parelli Professional. Met haar diepgaande kennis deelt ze de geheimen van Parelli Horsemanship en laat ze je zien hoe connection koning is, zowel op de grond als in het zadel.

 

Waarom Beyond the Basics?

Ontdek de volgende stap in jouw horsemanship-reis. Deze dag biedt niet alleen inspiratie om je grondwerk te verbeteren, maar laat je ook zien hoe je die connectie vertaalt naar een nog diepere relatie tijdens het rijden.

Wacht niet langer en investeer in de relatie met jouw paard. Schrijf je nu in voor Beyond the Basics en ervaar de kracht van echte verbinding. Transformeer jouw relatie, stap voor stap, met Parelli’s principes en passie.

🌟 No matter where you are on your horsemanship journey, the journey itself is the reward. 🌟

Categorie: