Cursusdag 7 december 2024: Verbonden in Vrijheid – Ontdek de basics van Liberty (level 2/3)

 150,00

Beschrijving

Altijd al willen ervaren hoe het voelt om in volledige vrijheid met je paard grondwerk te doen? Of je nu een beginner bent, wat onzekerheid voelt, of simpelweg je vaardigheden wilt verbeteren, deze cursusdag biedt jou en je paard de perfecte gelegenheid om te groeien en te leren.

 

Wat kun je verwachten?

  1. Theorie: We beginnen de dag met een uitgebreide uitleg van de basisprincipes van ‘liberty’, waar wederzijds vertrouwen en respect centraal staan. We bouwen voort op de kennis van Level 2 & 3, zodat je een solide basis hebt om mee aan de slag te gaan.
  2. Praktijk: Na de theorie duiken we direct de praktijk in. Onder begeleiding van 2* Parelli Professional, Amber, simuleer en oefen je verschillende situaties om je liberty vaardigheden verder te ontwikkelen. Je leert hoe je zonder touw effectief kunt communiceren en samenwerken met je paard.
  3. Verbinding: Diepgaande oefeningen helpen je om de band tussen jou en je paard te versterken. Ontdek hoe je een harmonieuze relatie kunt opbouwen gebaseerd op vertrouwen en begrip, zodat je geen fysieke hulpmiddelen meer nodig hebt.

 

Veiligheid en Plezier Voorop

Bij A Different Track staan veiligheid en plezier altijd voorop. Deze dag belooft inspiratie, nieuwe inzichten en vooral veel genieten voor zowel jou als je paard.

 

Schrijf je nu in!

Mis deze kans niet om de basisprincipes van liberty te leren en een diepere band met je paard te ontwikkelen. Schrijf je vandaag nog in voor onze cursusdag “Verbonden in Vrijheid” op 7 december 2024 en beleef een onvergetelijke dag vol leermomenten en plezier!

Wij kijken ernaar uit om samen met jou en je paard deze geweldige ervaring te delen!

 

Inbegrepen in de prijs: Paddock met hooi en water voor paard, gebruik accommodatie, lunch, water, koffie, thee en versnaperingen