Cursusdag 9 november 2024 Finesse Riding met comfort en contact (level 3/4)

 150,00

Beschrijving

Wil jij je horsemanship vaardigheden naar een hoger niveau tillen en met een zacht contact in harmonie door de bak rijden? Schrijf je dan in voor onze inspirerende cursusdag “Finesse Riding met Comfort en Contact” op 9 november 2024! Deze dag, speciaal ontworpen voor Parelli-studenten rond Level 3/4, biedt jou en je paard een unieke kans om te groeien en te leren in een veilige en ondersteunende omgeving.

 

Wat kun je verwachten?

  1. Parelli Fundamentals: We starten de dag met de kernprincipes van Parelli: rapport, respect, impulsion en flexion. Begrijp hoe deze elementen de basis vormen voor een harmonieuze relatie met je paard, zowel op de grond als in het zadel.
  2. Zacht Teugelcontact: Leer de kunst van zacht teugelcontact dat prettig aanvoelt voor zowel jou als je paard. Ontdek hoe je met subtiele communicatie een diepe connectie kunt maken en behoudt tijdens het rijden.
  3. Correct Dressuurmatig Rijden: Ontwikkel je vaardigheden in het correct en dressuurmatig rijden van je paard met aanleuning. Leer hoe je in harmonie naar verzameling rijdt en geniet van een soepelere, meer gebalanceerde rijervaring.

 

Waarom deelnemen?

  • Veilige en Ondersteunende Omgeving: Leer en groei samen met je paard in een omgeving die gericht is op veiligheid en positieve ervaring.
  • Deskundige Begeleiding: Profiteer van de kennis en ervaring van 2* gecertificeerde Parelli Professional, Amber.
  • Unieke Leerervaring: Een hele dag gewijd aan het verfijnen van je rijvaardigheden en het verdiepen van de band met je paard.

 

Schrijf je nu in!

Wacht niet langer en geef jezelf en je paard de kans om te genieten van veilige en plezierige ritjes onder het zadel waar wederzijdse communicatie centraal staat. Schrijf je vandaag nog in voor onze cursusdag en beleef een onvergetelijke dag vol leermomenten en plezier!

Wij kijken ernaar uit om samen met jou en je paard deze geweldige ervaring te delen!

 

Inbegrepen in de prijs: Paddock met hooi en water voor paard, gebruik accommodatie, lunch, water, koffie, thee en versnaperingen