Level 1 Cursusdag: Get started with Parelli op 15 juli 2023 van 10u – 17u

 150,00

Als je paardrijdt, wil je dat je paard begrijpt wat je bedoelt. Maar hoe communiceer je met een dier dat geen menselijke taal spreekt? Het antwoord is simpel: door de taal van paarden te leren spreken! Dit kan met de Parelli Seven Games, waarbij je leert hoe paarden denken, voelen, handelen en spelen.

Als je begint met het Parelli-programma, start je met Level One. Hier leer je hoe je op een natuurlijke manier met je paard om kunt gaan en een echte partner kunt worden. De Zeven Spelen van Parelli zijn een essentieel onderdeel van deze aanpak. Ze kunnen in elke situatie met een paard worden toegepast – van het oplossen van problemen tot het trainen en oefenen van dagelijkse vaardigheden zowel op de grond als in het zadel.

Niet alleen leer je op deze manier beter communiceren met je paard, maar je hebt ook nog eens veel plezier! Veiligheid staat voorop in Level One, dus je kunt er zeker van zijn dat je op een verantwoorde manier met je paard bezig bent.

De eerste “Savvy” die je in Level One oefent, is On Line. Dit betekent dat je leert hoe je effectief met je paard op de grond kunt omgaan, met behulp van een touw of lijn. Dit is het ideale instapniveau voor het Parelli-programma, ongeacht je ervaring met paarden.

Kortom, Level One in het Parelli-programma is de perfecte start voor iedereen die beter wil leren communiceren met zijn of haar paard. Het is een geweldige manier om samen met je paard te groeien en je doelen te bereiken!

De workshop is geschikt voor alle niveaus en alle leeftijden, en u hoeft geen ervaring te hebben met de Parelli-methode om deel te nemen. Eveneens bieden we de mogelijkheid om deze workshop met een ervaren lespaard van ADT te doorlopen (eigen paarden zijn eveneens ook welkom, graag even je keuze aangeven bij opmerkingen).

Ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen op onze level 1 Parelli cursusdag en om samen met u te werken aan een betere communicatie tussen mens en paard.

Categorie: