Leervakantie van 1 t.e.m. 4 mei 2024

 599,00

Een intensieve lesweek waar je volledig ondergedompeld wordt en je horsemanship skills een exponentiële groei kennen. De hele week staat in het teken van dromen en doelen bereiken terwijl fun en plezier centraal staan!

De week bestaat uit een combinatie van theorieles en praktijkles en onvergetelijke momenten! We werken alle dagen intensief aan je Horsemanship skills door het volgen van privélessen en het meevolgen van de andere lessen en trainingen, tussendoor kan je zelf aan de slag met de oefeningen die je gezien hebt. Je leert van elkaar en je bent een volle week samen met je paard positief en progressief bezig. De ideale vakantie want er is een mooie balans tussen bijleren en ontspannen en relaxen samen met je paard.

Categorie:

Beschrijving

Programma

Dag 1: Na aankomst op onze prachtige groene locatie te Wuustwezel met een welkomstdrankje is het tijd om jezelf en je paardje te installeren. Hooi, water, mogelijkheid tot gras en schuilen wordt voorzien in een ruime paddock om het voor je paard ook een zo comfortabel mogelijk verblijf te maken. Wij informeren je graag verder over de verblijfsmogelijkheden voor jezelf mocht je dit wensen. In de morgen gaan we verder aan de slag met een set-up en theorieles en in de namiddag is er mogelijkheid tot privéles (1u).

Dag 2 en 3: ’s Morgens mag je zelf je programma invullen. Er zijn letterlijk duizenden opties maar ik raad je aan om samen met je paardje de omgeving te verkennen, gewoon een leuke tijd samen door te brengen, een boek te lezen, gebruik te maken van de mooie faciliteiten en de groene omgeving zodat je kan oefenen wat je de vorige dag gezien hebt. ’s Middags heb je de mogelijkheid om terug een uurtje privéles te nemen zodat jij de ultieme partner wordt van je paard. Je kan voor en na je les ook meekijken naar de andere lessen en hoe Amber haar eigen paarden traint. Vragen zijn dan ook altijd welkom, want we kunnen altijd wel iets bijleren.

Dag 4: ’s Morgens heb je de mogelijkheid nog een laatste privéles te nemen zodat je positief en progressief naar huis kan met veel dingen om aan te werken zodat ook jij een Horsemanship master wordt. ’s Middags is er een eindactiviteit voorzien in groep en dan zijn we reeds aangekomen bij het afscheidsmoment. Hier krijg je nog eens extra persoonlijke tips mee zodat je thuis aan de slag kan gaan en je dromen en doelen samen met je paard als een team kan bereiken!

Extra informatie

Je inschrijving is volledig als je de leervakantie aangekocht hebt. Hierna krijg je een formulier toegestuurd waar je enkele vraagjes dient te beantwoorden over je paard en jezelf zodat we samen aan de slag kunnen gaan om je dromen en doelen te bereiken en uiteraard een onvergetelijke week van te maken die helemaal is afgestemd om de noden van jou en je paard!

Afhankelijk van het niveau van de groep worden er ook speciale thema’s behandeld zoals veilig buitenrijden, werken in vrijheid, rijden zonder hoofdstel en zonder zadel, etc. Plezier en groei gegarandeerd! De grootte van de groep wordt beperkt tot maximum 5 deelnemers zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/ zij verdient. Snel inschrijven is de boodschap als jij zeker wil zijn van je plekje.

Ik ben een Licensed 2* Parelli Professional en dus gekwalificeerd om les te geven in Natural Horsemanship. Dit geeft naar jou en je paard ook een kwaliteitscontrole omdat je weet dat er effectieve kennis kan gedeeld worden over alle disciplines en niveaus heen. Bij A Different Track ben je in goede handen!

De prijs is exclusief maaltijden en personenverblijf, deze dien je zelf mee te nemen/ te boeken. Wil je toch net wat meer luxe? Dan help ik je graag met enkele faciliteiten in de buurt aan te bevelen. Het gebruik van de paardenfaciliteiten, het hooi en water in paddock en de kostprijs van de lessen is wel voorzien in de prijs.