Cursusdag 16 december 2023: Veilig & Fun op Buitenrit ZEE editie (volzet, wachtlijst is gestart)

 130,00

Veilig & Fun Op Buitenrit: Zee Editie!

Heb je altijd al gedroomd van een buitenrit langs de prachtige kust, maar voel je je nog wat onzeker omdat jij en/of je paard nog onervaren zijn, of omdat er angst in het spel is? Wij hebben dé oplossing voor jou!

Introduceer jezelf en je paard in de magie van buitenrijden met onze speciale Zee Editie, onder leiding van Amber, een gecertificeerde 2* Parelli Professional. Laat je angst en onzekerheden achter je en stap in een wereld van plezier en avontuur!

Wat kun je verwachten?

  • Theoretische Voorbereiding: We starten de dag met een educatieve sessie, waarin we verschillende scenario’s bespreken die je tijdens een buitenrit tegen kunt komen. Met deze kennis ben je optimaal voorbereid op de praktijk.
  • Praktische Oefening: Na de theorie stappen we de piste in. Hier gaan we actief werken met de situaties en scenario’s die we eerder besproken hebben, zodat jij en je paard vol vertrouwen aan jullie buitenrit kunnen beginnen.
  • De Buitenrit: Na een gezellige lunch is het tijd voor het echte werk. We trekken naar het strand en laten ons betoveren door het ritme van de golven en het gevoel van vrijheid dat alleen een strandrit kan bieden.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onder begeleiding van Amber garanderen we je niet alleen een veilige buitenrit, maar ook een onvergetelijke ervaring. Om deel te nemen aan deze Zee Editie, is het noodzakelijk dat je eerst de basiscursus ‘Veilig & Fun Op Buitenrit’ hebt voltooid.

Grijp deze kans, voel de zeebries door je haren en ervaar de magie van buitenrijden met ons. Plezier gegarandeerd!

Categorie: